Eli kolme vikkoa koulua (tuskaa,hikea,kyyneleitä) jäljellä. Eipä tule ikävä.. Ei enää tarvii ajaa joka viikko hevonkuuseen. Ja sitten saa taas sosiaalielämänkin kuosiin kun on yllättävän tärkeät kaksi iltaa lisää aikaa tehdä asioita. Luksusta!

Ensi maanantaina olis palvelinjärjestelmä näyttö, mutta tiiän etten pääse läpi... En jaksa kantaa murhetta siitä

Vaikka en valmistukkaan, niin aion silti pitää bileet. Olen kutsunut sinne hämmentävän erilaista porukkaa. Esimerkiksi ihana AK, johon tutustuin työkkärin eräällä kurssilla ennen tämän koulun alkua on tulossa miehensä ja yhden kaverinsa kanssa voi aiheuttaa sydämmen tykytystä konservatiivisemmille vieraille. (en muuten sitten meinaa teitä AJ ja MJ : D vaan tiiätte kyllä keitä)
Muuta eitässä varmaan käy niin kuin tupareissa. Toivottavasti, koska sitten teen pyhän lupauksen etten ikinä pidä bileitä enää kotona!

Sitten toisiin asioihin: Äiti on jo niin hyvässä kunnossa, että pystyi ottamaan Riesan takaisin.. Toisaalta oikein hyvä ja toisaalta kotona tuntuu nyt vähän tyhjältä... Vaikka onhan meillä vielä niitä pikku eläimiä. Saisi nyt tulla lämpimämmät ilmat, että makemakemake voisi muuttaa parvekkelle asumaan kesäksi...

Eipä taas muuta tällä kertaa

Edit 13.17 Kaikki mun  kaverit on ihania! pus