Eilen oli toinen näyttö.. Se meni ihan hyvin. Sain koneet keskustelemaan keskenään ja muuta mukavaa, mutta viime vikkon maanantain näyttö jäi kaivelemaan.. Mun pitää mennä huomenna aikasemmin kouluun perustelemaan, miksi mun pitäis päästä läpi siitä.. No siksi koska koko näyttö tehtävä oli epäreilu..

Meille on koko puolentoisravuoden koulutuksen aikana ollut Linuxin asennus kerran eikä käyttöä ollenkaan. En osaa käyttää sitä, koska tässä työssa sitä ei tarvita... Linuxia käytetään joissain virastoissa ja hc nörtit käyttävät sitä...mutta näytössä piti osata käyttää.

Osaan koota koneen alle tunnissa, osaan tutkia windowsin virheitä osaan etsiä viruksia, osaan kumota salasanat, osaan asentaa XP:n ja Vistan, osaan tehdä niistä niin turvallisia kun se on mkahdollista, osaan asentaa ajureita eli osaan kaikkea mitä normaaliin atk-huoltoon tarvitaan ja nyt tuon typerän Linuxin takia joudun ehkä uusintaan joka on joskus vuoden päästä.... Kyllä nyt jurppii...PERKELE!

Mitäköhän sitä vois tehä ettei jurppis kokajan näin paljon.. Muuttaa Bahamalle ja ruveta kasvattaa  kasveja..
Viime perjantaina äiti joutui taas sairaalaan kun bakteeri tulehdus, jonka sain sieltä viimeks tulikin uudestaan.
Olin luvannut mennä pesemään pyykkiä sunnuntaina ja meninkin, mutta kukas siellä olikaan kännissä kuin käki? Iskä kultahan se.  Meinasin syyllistyä pahoinpitelyyn kun se paska ruikutti mulle kuika perseestä elämä on.. no mun elämä on ollut 24 vuotta enemmän tai vähemmän perseestä juuri sen juomisen takia.
Päätin leiriytyä pesutupaan ja hengasin jännitäävät neljä tuntia katsellen pesukoneen pyörintää... Loppu ajuaksi pakenin kaverille hain pyykit vein sisälle ja lähdin... Viina ei ole vastaus kaikkiin ongelmiin..

Olisi mukavaa jos joskus olisi, jotain mukavaa kerrottavaa....